Virtual

Assistant

Een Virtual Assistant (VA) is een online professional die op afstand werkt. Zij helpt ondernemers met de groei van hun bedrijf.

waar kan ik jou mee ondersteunen?

Algemene ondersteuning

 Doordat je een overvolle agenda hebt en een mailbox die maar niet leeg lijkt te raken, kunnen er werkzaamheden blijven liggen. 

Ik kan je ondersteuning bieden met agendabeheer, to-do lijsten, voorbereiden van vergaderingen en (zaken)reizen boeken.

  Grafische ondersteuning

  Heb je binnenkort een beurs, wil je producten promoten en heb je hiervoor grafische uitingen nodig? Dan heb ik de oplossing voor je.

  Waar ligt jouw behoefte? Een poster ontwerpen, afbeeldingen bewerken of wil je een nieuwe website? Het is allemaal bespreekbaar.

  v

  Communicatie ondersteuning

   Wil je graag nieuws met je klanten delen, maar heb je geen idee hoe? Heb je geen tijd om je communicatie juist in te zetten?
   Samen kunnen we op zoek gaan naar de beste middelen om te communiceren via Social Media pagina’s, nieuwsbrieven en blogs.

   klinkt dit als muziek in je oren?

   Onder het genot van een kopje koffie, nemen we jouw bedrijf onder de loep. We bespreken wat jouw wensen zijn voor het bedrijf, waar je tegenloopt en wat ik voor je zou kunnen betekenen.

   NWij Groeien

   8-10 uur p/m

   Je bedrijf laten groeien door zo efficiënt mogelijk te werken. Er blijft meer tijd over om je te richten op de belangrijke taken.

   Het eerste belang ligt bij jouw prioriteiten. Ik neem zo veel mogelijk taken uit handen, zodat jij meer energie en tijd krijgt voor jouw passie.

   € 399,- ex. BTW
   Per maand
   (+/- 2,5 uur per week)

   NWij Structureren

   16-20 uur p/m

   Krijg structuur in de taken en bespaar tijd zodat je deze kan benutten om jouw ideeën om te zetten in heldere doelen.

   We brengen meer overzicht aan, beschrijven de processen en implementeren tools. Hierdoor kun je verder gaan ontwikkelen.

   € 787,- ex. BTW
   Per maand
   (+/- 5 uur per week)

   NWij Veroveren

   26-30 uur p/m

   De doelen die je voor ogen had, leidde tot meer klanten en meer omzet. Je kunt je nu richten op de volgende fase van je bedrijf.

   Je gaat je richten op de volgende stap in je bedrijfsgroei. Nu leg je de focus op het veroveren van de markt, zowel on- als offline.

   € 1.157,- ex. BTW
   Per maand
   (+/- 7 uur per week)

   waarom een va?

   Door met een VA samen te werken, creëer je meer tijd om je doelen te realiseren. Samen werken wij aan de bedrijfsgroei. Een VA heeft geen werkplek nodig en kan op afstand allerlei taken van je overnemen. Wil je meer voordelen weten en erachter komen wat je uit handen zou kunnen geven?

   met en voor wie werk ik?

   Ik richt mij (nog) niet op een speciale branche. Voor nu vind ik het belangrijk om te doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind om te doen. 

   testimonials

   Nicky is een enthousiaste en superfijne buddy en partner. Ze heeft een goed luisterend oor en geeft haar eerlijke en oprechte advies en kijkt daarbij ook wat bij iemand past. ⁣
   Samen maken we doelen, houden we elkaar scherp en inspireren we elkaar! ⁣

   Nicole Bakels

   NiBa Business Support

   […] Daarna hoefden we alleen nog zelf de content toe te voegen en ook daarbij heeft Nicky ons geadviseerd en begeleid, met enthousiasme en geduld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, maar oordeelt u zelf: www.brassbandbreukelen.nl.
   Nicky, job well done!

   Hans Drijver

   Brassband Breukelen

   Ik heb 6 jaar met Nicky samengewerkt bij Universal Music en kijk met veel plezier terug op onze samenwerking. Ze is een fijne collega en vooral ook een fijn mens. Altijd open en eerlijk, iemand die geen blad voor de mond neemt. Nicky is: enthousiast, kritisch, scherp, doortastend en sociaal.

   Eric Gadet

   Universal Music

   Het is een waar genoegen geweest om de afgelopen 6 maanden met Nicky te werken. Nicky heeft gedurende ziekte verlof de verantwoordelijkheden als executive assitant overgenomen bij Danone Nederland. Haar proactieve en anticiperende aanpak, haar zorgvuldigheid en haar aanpassingenvermorgen in een nieuwe organisatie hebben ervoor gezorgd dat Nicky meteen van enorme teogevoegde waarde is geweest. Ik kan Nicky ten zeerste aanraden als ervaren executive assistant en wens haar veel sucess in haar volgende professionele uitdaging.

   Dirk Holzapfel

   Danone Nederland

   enthousiast geworden?

   stuur mij een bericht 🙂

   Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en ik stuur je zo snel mogelijk een mail terug