Over NWij Support

Nicky Wijnands, Virtual Assistant bij NWij Support

Wie is NWij Support?

Hoi! Ik ben Nicky Wijnands.

Als Virtual Assistant help ik mensen zoals jij, die willen groeien met hun bedrijf maar die het in hun eentje niet meer redden. Want er is te veel te doen en te weinig tijd. Ik zorg ervoor dat jij die tijd weer terugkrijgt.

Dat je rust ervaart omdat je zorgeloos dingen uit handen kunt geven. Dan kan jij je richten op de groei van je bedrijf terwijl je er intussen op kunt vertrouwen dat de dingen geregeld worden en dat alles wel goed komt.

En dan? Eindelijk minder stress en meer tijd over voor andere dingen, zodat je bedrijf weer gaat groeien.

Van projectmanager naar Virtual Assistant

Voordat ik voor mezelf begon, ben ik 6,5 jaar assistent en projectmanager geweest bij een platenmaatschappij, waar ik 3 managers en verschillende afdelingen ondersteunde. Ik maakte afspraken, deed het e-mailbeheer, boekte reizen, regelde lunches, onderhield de website en regelde bestellingen. Het was leuk werk en mijn organisatietalent kwam helemaal tot zijn recht.

Maar toch kriebelde het. Ik wilde graag vanuit huis werken en ik wilde meer flexibiliteit. Een reorganisatieronde bij mijn werkgever waarbij ik werd wegbezuinigd, gaf me het laatste zetje: ik besloot om voor mezelf te beginnen als Virtual Assistant.

En het is de engste en de beste stap die ik ooit heb gezet.

Nicky Wijnands Virtual Assistant bij NWij Support
NWij Support Nicky Wijnands Virtual Assistant

Jou ontzorgen zodat jij kunt shinen

Het werk van een Virtual Assistant lijkt op het eerste gezicht niet zo sprankelend. Maar ik vind het juist geweldig om jou op deze manier te helpen, omdat ik weet dat ik met mijn werk het verschil maak in jouw bedrijf.

Ik ben altijd al iemand geweest die graag anderen helpt en die van alles regelt. Ook al is dat op de achtergrond. Dat is juist de plek waar ik graag sta en waar ik het beste tot mijn recht kom.

Want laat mij al die dingen maar regelen, zodat jij voluit kan gaan met je bedrijf.

Ik hou van de afwisseling die het werk als Virtual Assistant me geeft: van administratief werk tot webdesign en alles ertussenin.

Dankzij mijn vorige baan, ben ik van alle markten thuis. Dat komt perfect tot zijn recht in al die verschillende werkzaamheden die ik nu doe.

Mijn kennis en vaardigheden heb ik nog verder versterkt door een opleiding te volgen bij VA Business Academy, zodat ik mijn organisatietalent optimaal kan inzetten om jou te helpen je bedrijf te laten groeien.

Kies voor rust in je hoofd en grip op je bedrijf

Meer structuur, vrijheid en groei, samen met NWij Support.