Kennis maken met NWij Support

Hi! Ik zal mij voorstellen voor de mensen die mij (nog) niet kennen.

🙋🏻‍♀️
Ik ben Nicky, 37 en woon in Maarssen met mijn zoontje Mees

👩🏻‍💻
Mijn bedrijfsnaam ‘NWij Support’, bestaat uit mijn begin letter en de eerste letters van mijn achternaam Wijnands. Ik ondersteun andere (startende) ondernemers graag met de werkzaamheden binnen hun bedrijf.

🥀
Sinds begin 2020 ben ik alleenstaande moeder, na het overlijden van mijn man. Dat vind ik lastig om te delen, maar om het niet te vertellen klopt ook niet. Het is onderdeel van mijn leven en ik ben heel dankbaar voor de mooie tijd hiervoor en dankbaar voor mijn zoontje.

🍕
Ik hou van lekker eten, koken is alleen totaal niet mijn passie 😅. Chocoladetaart maken vind ik dan wel weer leuk (en lekker).

💃🏻
Een aantal jaar heb ik op dansen gezeten en nu doe ik eindelijk weer zumba. De groep en de sfeer is goed. Het kost mij energie, maar ik krijg er meer energie voor terug.

🥜
Pinda’s zijn voor mij een no-go. Daar ben ik allergisch voor en als ik ergens ga eten, neem ik altijd mijn medicatie mee en geef ik het (soms meerdere keren) aan. De een gaat daar heel goed mee om, de ander wat minder 😉

🖥
Ik ben vaak achter mijn laptop te vinden, natuurlijk ook omdat het mijn werk is. Zowel privé als zakelijk ben ik er vaak mee bezig. Nu ben ik vooral druk met mijn opleiding, hierin leer ik meer over webdesign, online leeromgevingen en automatiseringen.

🫱🏼‍🫲🏻
Mocht het nou zo zijn dat je al een tijd erover nadenkt om bijvoorbeeld een website online te zetten, maar weet je niet hoe? Ik help je hier graag bij. Tijdens mijn opleiding zal mijn prijs voor het maken van een website ook minder zijn (afhankelijk van de wensen). Je mag me altijd vrijblijvend een bericht sturen en dan kunnen we (online) kennis maken.