Testimonials

Nicky is een enthousiaste en superfijne buddy en partner. Ze heeft een goed luisterend oor en geeft haar eerlijke en oprechte advies en kijkt daarbij ook wat bij iemand past. ⁣
Samen maken we doelen, houden we elkaar scherp en inspireren we elkaar! ⁣

Nicole Bakels

NiBa Business Support

Brassband Breukelen had behoefte aan een nieuwe website die ook door een niet-technisch onderlegde persoon zou kunnen worden onderhouden. Nicky Wijnands heeft die nieuwe website voor ons gebouwd in WordPress. Niet alleen heeft ze daarbij goed geadviseerd ten aanzien van de keuze van een template die passend was bij onze wensen, zij heeft de website en de menustructuur ook voor ons opgezet en de geschikte plug-ins voor ons gezocht die de additionele functionaliteit die wij zochten verzorgen. Onze oude website werd door haar verwijderd en de nieuwe geinstalleerd, én beveiligd met een certificaat. Daarna hoefden we alleen nog zelf de content toe te voegen en ook daarbij heeft Nicky ons geadviseerd en begeleid, met enthousiasme en geduld. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat, maar oordeelt u zelf: www.brassbandbreukelen.nl. Nicky, job well done!

Hans Drijver

Brassband Breukelen

Ik heb 6 jaar met Nicky samengewerkt bij Universal Music en kijk met veel plezier terug op onze samenwerking. Ze is een fijne collega en vooral ook een fijn mens. Altijd open en eerlijk, iemand die geen blad voor de mond neemt. Nicky is: enthousiast, kritisch, scherp, doortastend en sociaal.

Via LinkedIn

Eric Gadet

Universal Music

Het is een waar genoegen geweest om de afgelopen 6 maanden met Nicky te werken. Nicky heeft gedurende ziekte verlof de verantwoordelijkheden als executive assitant overgenomen bij Danone Nederland. Haar proactieve en anticiperende aanpak, haar zorgvuldigheid en haar aanpassingenvermorgen in een nieuwe organisatie hebben ervoor gezorgd dat Nicky meteen van enorme teogevoegde waarde is geweest. Ik kan Nicky ten zeerste aanraden als ervaren executive assistant en wens haar veel sucess in haar volgende professionele uitdaging.

Via LinkedIn

Dirk Holzapfel

Danone Nederland