NWij Support - blog afbeeldingen header

Nieuwe opdracht

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een oud-collega van de platenmaatschappij Universal Music. Hij vroeg aan mij of ik nog plek had voor een opdracht voor een aantal maanden. Op een goede manier overviel hij mij hiermee. Juist nu ik voor mezelf had besloten om meer te gaan werken, kwam het als een verrassing op mijn pad. 

Voor nu vind ik het heel fijn om een grote opdracht aan te nemen waarbij ik het bedrijf al ken en zij mij kennen. Ik ben nu een kleine maand bezig en ik moet zeggen dat het mij goed bevalt!

Het is heerlijk om mijn eigen tijd in te delen. In het begin moest ik er nog aan wennen, maar ik heb wel snel een planning gemaakt wanneer ik wat doe en voor welke klant. Dat geeft mij veel meer rust dan wanneer ik werk als het uitkomt. Dat wist ik natuurlijk ook wel van te voren, 🙂

Ondanks dat het werken mij op sommige momenten best wel wat energie kost, krijg ik er ook veel energie voor terug. 

Deze opdracht is geheel administratief. Universal Music werkt met verschillende systemen waar alle informatie over de artiesten in komt te staan. Aan mij is gevraagd om de informatie die niet compleet is aan te vullen. Het gaat dan o.a. om de geboortedatum, Spotify/iTunes link en foto’s van de artiesten.